Logo bedrijvigmedia.com
• Anita Bos organiseert een informatieavond.
• Anita Bos organiseert een informatieavond. (Foto: aangeleverd)

Anita Bos organiseert informatieavond over uitvaartkosten

  •   28 keer gelezen

ASPEREN • Uitvaartbegeleiding Anita Bos organiseert dinsdag 27 februari een informatieavond over uitvaartkosten.

Uitvaartbegeleider Anita Bos vertelt: "Nagenoeg iedereen krijgt helaas een keer te maken met het organiseren van een uitvaart. Je houdt je er liever niet mee bezig, maar aan de andere kant is het wel zo fijn om goed voorbereid te zijn. In de emotionele periode na het overlijden van een dierbare is het immers lastig om keuzes te maken. Daarom is het goed om vooraf al eens na te denken over enerzijds de kosten, anderzijds de mogelijkheden van een uitvaart."

Daarom organiseert Bos een informatieavond, om mensen inzicht te geven in wat een uitvaart werkelijk kost en wat erbij komt kijken. Ze verklaart: "Het is belangrijk voor jezelf te weten hoe je een uitvaart vorm wilt geven en welk prijskaartje daaraan hangt. Hoe kun je de kosten zo laag mogelijk houden, welke keuzes maak je hierin. "

Aan de hand van een presentatie vertelt Anita over de verschillende aspecten van haar vak. Er is ook een tafel met onder andere diverse folders en er ligt een kistband welke te gebruiken is op een uitvaartkist als alternatief voor een bloemstuk. Daarnaast is er de gelegenheid om een rouwauto van binnen te bekijken, zodat zichtbaar is hoe deze is ingericht.

De informatieavond begint om 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Locatie is dorpshuis EMM.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten