Logo bedrijvigmedia.com
Foto: Peter Verbeek

Frisse huisstijl voor drogisterij Etos Vianen

  •   99 keer gelezen

VIANEN • Na drie dagen verbouwen en herinrichten is drogisterij Etos donderdag weer open gegaan. De winkel heeft nu een luxe, moderne en frisse huisstijl. In een decor van zwarte en witte ballonenzuilen knipte winkelmanager Miranda Hillaert de nieuwe Etos open.

Twaalf jaar geleden deed zich in winkelcentrum De Lijnbaan de mogelijkheid voor om drogisterij Etos toe te voegen aan supermarkt AH. Miranda werd aangesteld als winkelmanager, en inmiddels geeft ze leiding aan een bevlogen en gezellig team van tien medewerksters. Naast Miranda is er  een collega die gediplomeerd drogist is, terwijl de anderen allemaal een opleiding tot assistent-drogist hebben gevolgd. "Dat is vooral omdat we daardoor kunnen adviseren op het gebied van medicijnverstrekking."

Nieuw concept
In de achterliggende jaren is er niet veel veranderd aan de uitstraling van de winkel. "Omdat Etos nog geen nieuw concept had ontwikkeld waren er geen mogelijkheden om eerder te verbouwen", vertelt eigenaar Sander Goossens. "Vanaf het moment dat het er lag heb ik meteen ingeschreven, en we hebben zelfs vervroegd toestemming gekregen om te verbouwen."

Met veel inzet is de winkel zaterdagavond leeggehaald. Daarna hebben twintig bouwvakkers anderhalve dag gewerkt aan de restyling en zijn eigen medewerkers even lang bezig geweest met vullen. Naast een nieuw plafond met led-verlichting en een ander kassameubel zijn veel nieuwe stellingen geplaatst. De producten van de make-upafdeling worden veel overzichtelijke gepresenteerd, en zijn uitgebreid met luxe merken als Essence, Revolution en Louis Widmer. De dag van de heropening zat de loop er direct in, en de klanten werden verrast met een Etos-bigshopper.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten