Logo bedrijvigmedia.com
Foto: aangeleverd

'Hoe creëer je waarde aan de continuïteit van je onderneming?'

  •   18 keer gelezen

REGIO • Gastbedrijf Van Ekeren/Van Ekeren Kuiper/Boveko nodigt de ondernemers van het Ondernemers Netwerk OC-G.nl uit voor een netwerkbijeenkomst op 15 maart, van 18:30 tot 21:30 u onder het genot van een hapje en drank.

Het gastbedrijf wil de ondernemers bewust maken van de mogelijke gebeurtenissen die schade kunnen veroorzaken en de impact van de schade op de financiële situatie en continuïteit van de onderneming. Dat gaat verder dan het afsluiten van (bedrijfs)verzekeringen.

Tijdens en na de presentatie kunnen vragen worden gesteld. Graag wil het gastbedrijf met de aanwezigen een verdiepingsslag maken over de risico's die zij met hun bedrijf lopen. De mogelijkheid bestaat om vooraf en tijdens de bijeenkomst van een 'klein' buffet gebruik te maken.

Aanmelden kan via oc-g.nl; daar kan een gratis toegangsbewijs worden gereserveerd. Het is ook mogelijk andere ondernemers uit te nodigen voor de netwerkbijeenkomst. Zij dienen zich ook via oc-g.nl aan te melden voor het reserveren van een gratis toegangsbewijs.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten