Logo bedrijvigmedia.com
• Bloemen voor Anneke en Ton Boshuis.
• Bloemen voor Anneke en Ton Boshuis. (Foto: Peter Verbeek)

Boshuis ontvangt leden van Contactus

  •   290 keer gelezen

VIANEN • Namens Boshuis Thuis in Water! werden de leden van businessclub Contactus donderdag ontvangen door Anneke en Ton Boshuis. Vol trots presenteerden zij het nieuwe bedrijfspand dat ze vorig jaar hebben betrokken.

Vervolgens kreeg Ton Boshuis de gelegenheid om iets over het bedrijf te vertellen. Vanuit zijn woning in Hoornaar is hij in 2003 begonnen met de verkoop van waterontharders aan particulieren. Al snel bleek dat het bedrijf levensvatbaar was en na een jaar werd het verplaatst naar Hoogblokland. Gelijktijdig werd echtgenote Anneke medevennoot. Zij nam de administratie op zich.

Watercoolers

De verkoop groeide, plaatsingen werden uitbesteed en er werd gestart met service en onderhoud. Geleidelijk werd het assortiment uitgebreid met tuinberegening, watercoolers, quookers en andere watergerelateerde producten. In 2007 volgde de verhuizing naar een groter pand in Leerdam. In 2013 werd een eigen waterontharder in de markt gezet. Dat werd zo'n succes dat voor de assemblage een partner is gevonden in medewerkers van sociale werkplaats Avres in Gorinchem. In 2017 volgde een –voorlopig- laatste verhuizing naar weer een groter pand in Vuren. Tijdens de opening is 'Healthy filter' gelanceerd, voor een betere kwaliteit van het drinkwater. In het nieuwe pand zijn de ontwikkelingen door gegaan, en dat heeft geleid tot het op de markt brengen van de 'Descaler', een milieuvriendelijke manier om kalkaanslag te voorkomen. Als penningmeester van Joy for Children heeft Boshuis Thuis in Water! in India het slaan van een bron gesponsord die, mede door een filtersysteem, relatief goed drinkwater levert. Na een rondleiding door het bedrijf werden Anneke en Ton Boshuis door John Hol verrast met een bloemetje.

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten