Logo bedrijvigmedia.com
• Rita Verhoeff, Wietseja van den Berg, Elvira de Bondt.
• Rita Verhoeff, Wietseja van den Berg, Elvira de Bondt. (Foto: Geurt Mouthaan)

Nieuwe winkel in Groot-Ammers neemt groot deel aanbod Leukste Warenhuis over

  •   27 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Het Leukste Warenhuis aan de Voorstraat in Groot-Ammers gaat dicht, maar het overgrote deel van het assortiment is vanaf 1 oktober te vinden in een gloednieuwe winkel op het Oranjeplein.

Op die datum opent Rita Verhoeff samen met Elvira de Bondt en Wietseja van den Berg de deuren voor de eerste keer. De naam blijft nog een verrassing; die wordt op 1 oktober bekend gemaakt.

Nee, het is geen doorstart. De nieuwe winkel zal wel de vertrouwde artikelen uit Het Leukste Warenhuis gaan verkopen, maar gaat de klanten daarnaast verrassen met nieuwe spullen én met een frisse en eigentijdse inrichting. "Men moet het gevoel krijgen: 'Hier wil ik niet meer weg, voordat ik alles gezien heb'", vertellen ze met een glimlach.

Vertrouwd
Wat trouwens ook vertrouwd zal zijn: de gezichten in de winkel. Elvira en Wietseja werkten 27 jaar in Het Leukste Warenhuis. "Met veel plezier. We vonden het zo'n zonde dat deze winkel zou verdwijnen uit Groot-Ammers en zijn heel blij dat we op deze manier toch door kunnen gaan."

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK