Logo bedrijvigmedia.com

Van Hoorne Entertainment brengt PAW Patrol Live! naar Nederland en België

  •   51 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF • Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf brengt de succesvolle internationale theatervoorstelling 'PAW Patrol Live! - De Grote Race' exclusief naar Nederland en België.

De populaire Pups, bekend van Nick Jr., zijn van eind juli tot begin september 2019 in een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België te zien. In de familieshow 'PAW Patrol Live! - De Grote Race' nemen de Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

Victor Coolman, vice president van Viacom Benelux jongste zender Nick Jr. is verheugd met de komst van het theaterstuk. Na Dora the Explorer van Nick Jr. is dit het derde stuk wat Viacom naar Nederland en België haalt. "PAW Patrol Live! is een groot succes in verschillende landen over de hele wereld. Onder de jonge Nick Jr. kijkers in de Benelux is PAW Patrol de meest bekeken serie. Wij zijn er ook van overtuigd dat onze jonge fans met hun ouders een speelse en avontuurlijke show gaan zien volgend jaar."

Michael van Hoorne
"Wij zijn ontzettend trots dat we met zo'n groot internationaal én nationaal bekend product als PAW Patrol mogen werken. Voor de eerste keer brengen we deze populaire kinderkarakters naar de grootste Nederlandse en Belgische theaters. Ook in de zomer zijn families met jonge kinderen op zoek naar leuke uitjes in eigen land en met PAW Patrol Live! spelen wij zo in op deze behoefte. Met deze muzikale, avontuurlijke show creëren we nog meer onvergetelijke momenten voor de hele familie!", aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.

'PAW Patrol Live - De Grote Race' heeft een Nederlandse cast en is Nederlands gesproken. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.pawpatrollive.nl.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK