Logo bedrijvigmedia.com

Nieuwe locatie Dress for Succes in Gorinchem

  •   30 keer gelezen

GORINCHEM • Burgemeester Melissant-Briene opent op woensdag 26 september de nieuwe locatie Dress for Success in Gorinchem.

Dress for Success opent haar nieuwe winkelpand aan de Schelluinsevliet 15 in Gorinchem. Een feestelijke opening zal plaatsvinden op woensdag 26 september. De burgemeester van Gorinchem, mevrouw Reinie Melissant-Briene, zal dan de winkel om 15:30 uur officieel openen.  Alle belangstellenden zijn van harte welkom die woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur.

De Stichting Dress for Success regio Gorinchem bestaat al sinds 2006. In de afgelopen twaalf jaren zijn meer dan 2000 vrouwen en mannen, die moeten rondkomen van een minimuminkomen, op weg geholpen naar economische onafhankelijkheid. Dress for Success Gorinchem voorziet deze mensen van gratis representatieve kleding en praktisch advies om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier draagt de Stichting Dress for Success haar steentje bij in de regio Gorinchem.

Steeds meer mensen uit Gorinchem en de wijde omgeving doen een beroep op Dress for Success, zelfs in die mate dat het oude winkelpand aan de Bornsteeg te klein werd. Daarom heeft het bestuur van Dress for Success Gorinchem besloten een nieuw pand te zoeken. Met dank aan alle donateurs en vrijwilligers zal de ruime nieuwe winkel aan de Schelluinsevliet 15 in Gorinchem binnenkort haar deuren openen.

Voorzitter Dirk Hoogenraad: "We zijn enorm blij met ons nieuwe pand. Vanaf nu hebben we voldoende ruimte om aan de groeiende vraag te voldoen en zo meer minima succesvol naar financiële onafhankelijkheid te begeleiden. Vrijwilligers hebben zich gedurende deze hete zomer op hartverwarmende wijze ingezet om het pand op tijd ingericht te krijgen, fantastisch!"

Dress for Success regio Gorinchem is een non-profitorganisatie die volledig wordt gerund door vrijwilligers. Om te kunnen bestaan en mensen structureel te blijven helpen is Dress for Success Gorinchem afhankelijk van sponsoren, fondsen en giften die de stichting daarbij helpen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK