Logo bedrijvigmedia.com
• Pauline van Turenhout-Bos nam de wisselbeker namens Van Vliet Wonen in ontvangst.
• Pauline van Turenhout-Bos nam de wisselbeker namens Van Vliet Wonen in ontvangst.

Van Vliet Wonen uit Arkel wint MBO Award

  •   20 keer gelezen

ARKEL • Tijdens de Maatschappelijke Beursvloer op dinsdag 2 oktober heeft Van Vliet Wonen de MBO Award 2018 gewonnen.

Van Vliet Wonen uit Arkel ontving de bijbehorende wisselbeker uit handen van oud-winnaar Ellen Sterk van Corbion. In het Da Vinci College handelden op 2 oktober bedrijven en maatschappelijke organisaties weer in spullen, menskracht en adviezen. Tijdens deze derde Gorcumse Maatschappelijke Beursvloer sloten vele verenigingen en stichtingen matches met lokale bedrijven en organisaties.

Met de MBO Award bedankt de Gorinchemse Uitdaging Van Vliet Wonen voor hun hulp de afgelopen jaren. Hun donatie van nieuwe meubels uit de showroom was heel welkom bij diverse cliënten van het Leger des Heils, Vluchtelingenwerk en Humanitas. Hiermee heeft Van der Vliet Wonen in Arkel zich een zeer betrokken lokale ondernemer getoond.

Verrassing
Pauline van Turenhout-Bos reageerde verrast: "Iets dat voor ons vanzelfsprekend is en dat we al jaren doen, wordt op deze mooie manier beloond. Wij zijn hier ontzettend trots op en zullen er ook zeker mee doorgaan. De wisselbeker krijgt een mooi plekje bij ons in de winkel." 

Alle andere genomineerden, Damen Shipyards, het Da Vinci College, Online Marketing bureau Heers, VGZ, de Kringloop Gorinchem en Poort6 werden hartelijk bedankt voor het verhuizen van Dress for Succes, het doneren van keuken- en kantoorinrichting tot voetbaldoelen, het maken van een website voor het Dierenasiel en nog veel meer. Mede dankzij hun inzet is de Gorcumse samenleving weer een beetje mooier geworden.

Stadsomroeper Roy Grünewald legde om 18.45 uur met een slag op de gong de handel stil. In anderhalf uur hebben de deelnemers 37 matches gesloten met een gemeenschappelijke waarde van 28.605 euro. De 'Match van de Dag' was voor Poort6 en Syndion. Poort 6 helpt Syndion met de aanbouw van het fietsenhok voor de skelters. Als tegenprestatie geeft Syndion de wijkbeheerders een training omgaan met mensen met een beperking. Een mooi voorbeeld van het motto van de Uitdaging dat iedere vrager ook een aanbod heeft.

Uitdaging
De Gorinchemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat Gorcumse verenigingen en stichtingen belangeloos steunt. De Uitdaging bemiddelt bijvoorbeeld voor spullen, extra handjes, creativiteit en deskundig advies, altijd met gesloten beurs. Het uitgangspunt is versterking van de lokale samenleving.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK