Logo bedrijvigmedia.com

Hoe hou je het hoofd koel in een verhitte bouw- en inframarkt?

  •   20 keer gelezen

MADE • BVD advocaten en Vermetten & De Wolf slaan de handen ineen om uw kennis als ondernemer in de bouw- en infrasector in een informatief seminar 'bij te spijkeren'. Op het snijvlak van fiscus en het recht staan we stil bij de verhitte markt en wat ondernemers juridisch, fiscaal en -bovenal- praktisch kunnen doen om het hoofd koel te houden.

Vanuit de keuken van talloze bedrijven, weet Eric van Wanrooij (Vermetten & De Wolf) wat verhitting is. Hoe ga je in deze tijd van spanning op de markt om met meer- en minderwerk? Hoe behandel, bewaak en beheers je dat? Hoe ga je om met de Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA) nu er weer volop wordt ingeleend en uitbesteed en mankracht als warme broodjes over de toonbank gaat?

Verhitting op de markt leidt tot spanning op de planning, met alle gevolgen van dien. tijdige nakoming en (eenzijdige) wijzigingen van de overeenkomst. Geschillen over meer- en minderwerk en prijsverhoging. Ontbinding van de overeenkomst en schadeverhaal. Kortom, ogenschijnlijk kille en juridische kaders kunnen wrijving opleveren. Lennart Alberts en Cornelis Klepper (BVD advocaten) weten echter hoe je dealt met die wrijvingswarmte.

Seminar
Het seminar is op donderdag 8 november a.s. bij Hotel & Restaurant De Korenbeurs (Kerkstraat 13 te Made). Het seminar begint om 15.30 uur en zal tot ongeveer 17.30 uur duren. Afsluitend vindt er een wijnproeverij plaats waar deelnemers van het seminar vrijblijvend aan mogen deelnemen.

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK