Logo bedrijvigmedia.com
• Trekking van een eerdere eindejaarsactie in Beesd.
• Trekking van een eerdere eindejaarsactie in Beesd. (Foto: Nico van Ganzewinkel)

Ondernemersvereniging Beesd deelt weer uit tijdens eindejaarsactie

  •   12 keer gelezen

BEESD • Inmiddels een vertrouwd fenomeen: Ondernemersvereniging Beesd (OVB) pakt rond de feestdagen zoals vanouds weer uit met haar populaire eindejaarsactie. Het is hun cadeautje aan trouwe klanten.  

Aan een goede actie moet je niet al teveel veranderen, vindt de OVB. Dus herhalen de ondernemers van Beesd wegens groot succes weer de eindejaarsactie van voorgaande jaren. Dit betekent dat onder 54 prijswinnaars weer ruim vijfduizend euro wordt verdeeld. De geldprijzen worden altijd uitgedeeld in de vorm van tegoedbonnen van een tientje, uit te geven in de deelnemende winkels. 

Consumenten kunnen kans maken op zo'n tegoedbon door geld uit te geven in de winkels in Beesd. Bij besteding van iedere vijf, tien of twintig euro – afhankelijk van de winkel – wordt een kanskaart verstrekt. Deze moeten vervolgens ingevuld en wel weer ingeleverd worden. De actie gaat woensdag 14 november in en eindigt op 31 december.  

De winnaars worden op zaterdag 5 januari getrokken uit de stapel met ingeleverde kanskaarten. De prijzen variëren van minimaal tien euro tot maximaal 450 euro, maar: ze worden allemaal uitgekeerd in de vorm van pasjes van tien euro die geldig zijn in de verschillende winkels in Beesd. 

Erik Sterk van Wakkermans Audio – Video legt uit: "Dus je kunt bijvoorbeeld twintig euro winnen, in de vorm van een pasje met een tientje om bij ons iets te kopen én een pasje met tegoed om bij de slager in te leveren." Overigens: de pasjes staan niet op naam, dus onderling uitruilen mag natuurlijk wel. De tegoedpasjes zijn het hele jaar 2019 geldig. Ze zijn niet inwisselbaar voor geld. 

Nieuwsjaarsinstuif en trekking
Op de nieuwjaarsinstuif van zaterdag 5 januari in Het Klokhuis in Beesd vindt de trekking plaats, onder toeziend oog van leden van de Ondernemersverenging Beesd (OVB). Iedereen uit Beesd en omgeving is welkom. De middag begint om 16:00 uur en voor alle bezoekers staan er hapjes en drankjes klaar. Net als vorig jaar maken acht bezoekers van deze nieuwjaarsborrel ook nog kans op een prijs. Allemaal komen dus! 
 

Janneke Kok
Redactiecoördinator van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Vianen
Volg @JannekeKok op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK