Logo bedrijvigmedia.com

Kandidaten titel CJBD-er van het Jaar genomineerd

  •   23 keer gelezen

DORDRECHT/REGIO • Bij ondernemersplatform Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden zijn de genomineerden voor de titel CJBD-er van het Jaar editie 2018/2019 bekend.

Nadat de stemmen van de leden waren geteld, kwamen, in willekeurige volgorde, als kandidaten naar voren: Jeroen Put van Cirkellab, Johan Borsje van JB BusinessWear, Trijnie Lukassen van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching en Daan Becht van Ten Holter Noordam Advocaten.

Tijdens de feestelijke uitreikingsavond op 10 december zal de prijs worden overhandigd door Jan Veth van Bliksembedrijf JenL (winnaar vorig jaar) en door de heer Paul Mallee, directeur Rabobank Drechtsteden.

Vier genomineerden
"De verkiezing van CJBD-er van het Jaar is een vast weerkerend item van onze vereniging", zegt Harry Eskes, voorzitter van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD). "Er wordt altijd volop gestemd en uiteindelijk benoemt de jury de winnaar. Dit jaar was er én een duidelijke kopgroep én die groep lag heel dicht bij elkaar. Dus besloten we deze stemming van de leden te vertalen naar niet drie maar naar vier leden die een nominatie verdienden."

"De genomineerden zijn Jeroen Put van Cirkellab, Johan Borsje van JB BusinessWear, Trijnie Lukassen van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching en Daan Becht van Ten Holter Noordam Advocaten. Zij krijgen op 10 december het podium om zich extra te presenteren. Volgend jaar overwegen we, na de nodige beraadslagingen, enkele veranderingen in het voortraject om nog meer dynamiek, verrassing en spanning te laten ontstaan. We zijn overigens verguld dat de heer Paul Mallee van de Rabobank de prijsuitreiking samen met Jan Veth van Bliksembedrijf JenL, de winnaar vorig jaar, wil doen."

Feestelijke avond
Voorafgaand aan de bekendmaking van de CJBD-er van het Jaar 2018/2019 houdt Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden bij Kinepolis een Winter BBQ. Dankzij Kinepolis wordt er afsluitend een echte ondernemersfilm gedraaid, The Founder (over hoe McDonald's groot werd). De avond begint om 18.00 uur en Kinepolis houdt de deuren tot 23.15 uur open. Aanmelden (vereist) kan via www.cjbd.nl/agenda.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK