Logo bedrijvigmedia.com
• Johan Borsje (m) krijgt de prijzen en felicitaties van Paul Mallee van de Rabobank (r) en voorzitter Harry Eskes.
• Johan Borsje (m) krijgt de prijzen en felicitaties van Paul Mallee van de Rabobank (r) en voorzitter Harry Eskes. (Foto: Anke Bot)

Leden benoemen Johan Borsje tot CJBD-er van het jaar

  •   23 keer gelezen

REGIO • Tijdens de drukbezochte laatste bijeenkomst van 2018 van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD), maakte Paul Mallee, directeur Rabobank Drechtsteden, de CJBD-er van het Jaar 2018/2019 bekend. Bij het openen van de envelop kwam de naam van Johan Borsje van JB Business Wear tevoorschijn.

Hij ontving de wisselbeker en mag een jaar lang de titel voeren.  Johan won de strijd om de titel van de andere genomineerden Trijnie Lukassen van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Jeroen Put van Cirkellab en Daan Becht van Ten Holter Noordam Advocaten.

Winnaar
"Nadat het tellen van de voorkeursstemmen van de leden bleek er een heuse kopgroep van vier kandidaten te zijn", vertelt Harry Eskes, voorzitter van Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden. "Uiteindelijk stak Johan Borsje er voldoende bovenuit om als winnaar aangemerkt te kunnen worden. Hij krijgt een jaar lang de titel van CJBD-er van het Jaar 2018/2019. Plus de wisselbeker, bloemen, een jaar lang lidmaatschap en 'eeuwige roem'."

"Johan werd in het juryrapport genoemd als een open en betrokken persoon die aandacht heeft voor anderen en hard aan de weg timmert met het bedrijf van hem en zijn vrouw. De andere genomineerden waren Trijnie Lukassen van Lukassen EMC Nalatenschapscoaching, Jeroen Put van Cirkellab en Daan Becht van Ten Holter Noordam Advocaten."

Rabobank als partner
Johan Borsje hoorde dat hij had gewonnen bij monde van Paul Mallee, directeur Rabobank Drechtsteden, die de envelop open maakte. Hij zei: "Vanavond hoorde ik vier mooie pitches van vier bevlogen ondernemers met een jong bedrijf. Als Rabobank zoeken wij als 'ondernemersbank' al vele jaren direct aansluiting bij ondernemers. Daarom zijn we al vele jaren partner van CJBD en ik mag vanavond vertellen dat we dat partnerschap ook volgend jaar voortzetten."

Daarna overhandigde de winnaar van vorig jaar, Jan Veth van Bliksembedrijf JenL, de wisselbeker. Alle genomineerden kregen uiteraard een grote bos bloemen.

Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) is een netwerkplatform in de regio Drechtsteden (Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Hardinxveld-Giessendam), waarvan startende en doorgroeiende ('jonge') bedrijven en ieder die met deze doelgroep te maken heeft, lid kunnen worden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK