Logo bedrijvigmedia.com
Foto: Erwin Gerwig

Industriepark Gelkenes in Groot-Ammers ontvangt Keurmerk Veilig Ondernemen

  •   26 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Wethouder Paul Verschoor van Molenwaard heeft donderdag het KVO-certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen) uitgereikt aan het bestuur van Industriepark Gelkenes, de Veiligheidsregio ZHZ en de politie.

Dit deed hij samen met Robert de Koning van MKB Nederland. Het Industriepark heeft het certificaat ontvangen, omdat de KVO-werkgroep heeft aangetoond op een gestructureerde wijze bij te dragen aan de verbetering van de veiligheid op het park.

Keurmerk Veilig Ondernemen
Het keurmerk is door het ministerie van Veiligheid en Justitie in het leven geroepen om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen en MKB Nederland draagt zorg voor ondersteuning van het KVO-proces. Sjaak van de Graaf, voorzitter van Industriepark Gelkenes: "Het hebben van een KVO-certificaat is een goed signaal naar de gebruikers en bezoekers van het park, maar ook naar mensen daarbuiten. Toch willen wij meer doen als het gaat om veiligheid. Wij hebben onlangs dan ook flinke stappen gezet."

Hiermee doelt Van de Graaf op een nieuw beveiligingssysteem inclusief direct gekoppelde camera's met de politie. Gerco Gijsbers van de politie en Leo de Waal van de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid geven aan blij te zijn met de fijne samenwerking. "Wij kijken uit naar de verdere optimalisering van Industriepark Gelkenes."

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK