Logo bedrijvigmedia.com

Informatiebijeenkomst open bedrijven week Kom Binnen Bij Bedrijven in Molenlanden

  •   40 keer gelezen

MOLENLANDEN • De gemeente Molenlanden doet in de week van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart mee met de open bedrijvenweek van Kom binnen bij bedrijven.

Bedrijven en organisaties in Molenlanden zetten hun deuren open voor mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Bedrijven en organisaties kunnen inschrijven op www.kombinnenbijbedrijven.nl.

De informatiebijeenkomst voor bedrijven en organisaties is op 17 januari, vanaf 16.30 uur, bij Jumbo Meijerink, Dorpsstraat 5, Molenaarsgraaf.

Aanmelden
Tijdens deze bijeenkomst krijgt men meer informatie over Kom binnen bij bedrijven, is er gelegenheid om vragen te stellen en kan men met andere deelnemers in gesprek om te horen hoe zij dit gaan aanpakken. Aanmelden kan via ondernemersloket@jouwgemeente.nl.

Voor meer informatie: Louisa Broens, accountmanager bedrijven gemeente Molenlanden, 06-46884538 of louisa.broens@jouwgemeente.nl.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK