Logo bedrijvigmedia.com
• Sjaak Kreeft, schoolleiding onderwijs Wellantcollege (links) en Ruben Laman, parkmanager Avonturenboerderij Molenwaard schudden elkaar de hand.
• Sjaak Kreeft, schoolleiding onderwijs Wellantcollege (links) en Ruben Laman, parkmanager Avonturenboerderij Molenwaard schudden elkaar de hand. (Foto: Noël de Ruijter)

Wellantcollege en Avonturenboerderij gaan samenwerken

  •   17 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Het Wellantcollege en avonturenboerderij Molenwaard hebben hun samenwerking op donderdag 17 januari officieel bezegeld met de ondertekening van een 'stageovereenkomst'.

Zo krijgen leerlingen van het Wellantcollege de mogelijkheid om ervaring in de praktijk op te doen bij het themapark in Groot-Ammers.

Het doel van deze stage is om de geïnteresseerde leerlingen de kans te bieden zich te kunnen bekwamen in een aantal vaardigheden als gastvrijheid, leiding geven aan kleine groepjes en ondernemen.

"Ik ben ongelofelijk blij dat een lokale middelbare school in dit gebied de keuze maakt om ook ondernemen en gastvrijheid mee te geven aan hun leerlingen. Het agrarische toerisme rukt op en dit gebied kan daarin uitblinken. Zeker wanneer we jonge professionals ook dit stuk meegeven", aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.

Ter voorbereiding op de stage biedt Avonturenboerderij Molenwaard de leerlingen van het Wellantcollege een hospitality-training. Direct aansluitend start de stageperiode en loopt deze door tot de zomervakantie van 2019.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK