Logo bedrijvigmedia.com
• Rob van Hal bij de entree van de nieuwe vestiging in Alblasserdam.
• Rob van Hal bij de entree van de nieuwe vestiging in Alblasserdam.

SNS bank Alblasserdam op nieuwe zichtlocatie

  •   13 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De verhuizing van SNS bank Alblasserdam is afgelopen weekend goed verlopen. Maandag 28 januari is het team van Rob van Hal gestart in hun nieuwe pand aan het Wilgenplein 12 in Alblasserdam.

Rob van Hal: "Wij hadden al langer het idee om naar een betere zichtlocatie te verhuizen en uiteindelijk bleek de beste optie om de hoek van ons huidige pand te liggen."

Veel banken trekken weg uit dorpen en steden. De SNS bank is de enige bank in Alblasserdam die nog een fysieke locatie heeft. Van Hal: "De SNS bank heeft een heel duidelijke visie op bankieren. Wij willen bankieren weer normaal maken en niet iets dat zich in hoge torentjes, achter dikke deuren en grote vergadertafels afspeelt. De bank is er voor de mensen en niet anders."

Dichtbij mensen
"Veel mensen willen zaken online regelen, dat kan ook bij ons natuurlijk prima. Maar we willen ook graag echt dichtbij de mensen blijven staan en met persoonlijk contact de mensen op gang helpen. Daar werken we elke dag hard aan."

"Mooi detail van de nieuwe winkel is dat hij volgens het nieuwe circulaire concept van de SNS is ingericht en daar zijn we heel trots op! De winkel is ook duidelijk efficiënter ingericht met meerdere spreekkamers en volledig voorzien van ledverlichting."

Duurzaam
Duurzaam omgaan met materialen en grondstoffen is voor SNS geen keuze meer. Het moet gebeuren. In 2017 in SNS gestart met het circulair inrichten van nieuwe winkels. Het uitgangspunt van de circulaire winkel is dat ze voor 90% de winkel kunnen 'oppakken' en ergens anders kunnen neerzetten. Het gebruik van weinig fossiele grondstoffen, gaan voor maximale levensduur van middelen en een volledig duurzaam hergebruik zijn belangrijke speerpunten van het concept.

Alblasserdammer Rob van Hal is franchisenemer bij SNS sinds 2012 en heeft ook vestigingen in Ridderkerk en Hendrik Ido Ambacht. Sociaal betrokken zijn bij de maatschappij is een belangrijk onderdeel van zijn werkwijze. SNS is al jaren hoofdsponsor van Jeugdland in Alblasserdam en sponsort vele initiatieven. Alle klanten zijn door middel van een verhuiskaart en berichten via social media op de hoogte gebracht van de verhuizing. Mensen die een kijkje willen nemen in de nieuwe winkel en persoonlijk kennis willen maken met de service van SNS, zijn welkom.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Bedrijvig Media | De B2B glossy uit de regio per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK