Logo bedrijvigmedia.com

Bedrijvig is hét online en offline visitekaartje van de bedrijvige regio. Een toonaangevend platform dat draait om het lokale zakennieuws.

Bedrijvig informeert, inspireert en activeert. Via het luxe magazine en de website blijven ondernemers op de hoogte van ontwikkelingen bij lokale bedrijven en overheden. Hierbij staan de samenwerkingen en initiatieven die ondernemers in de regio verbinden en sterker maken centraal. Zo biedt Bedrijvig ondernemers een kwalitatief podium om meer omzet uit de regionale economie te kunnen behalen.

Vier keer per jaar
Het magazine Bedrijvig verschijnt vier keer per jaar en wordt gratis bezorgd bij ondernemers uit het verspreidingsgebied. Bedrijvig bestaat uit zes titels: Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Gorinchem e.o., Heusden & Altena, Oss, Veghel en Uden.

De formule van Bedrijvig werd in 1993 ontwikkeld door De Winter Media Groep, tegenwoordig Uitgeverij Talvi. Deze uitgeverij maakt de titels Bedrijvig Oss, Veghel en Uden.

Het Kontakt Media
Bedrijvig Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Bedrijvig Gorinchem e.o. en Bedrijvig Heusden & Altena worden uitgegeven door Het Kontakt Media. Het Kontakt Media maakt onderdeel uit van Het Kontakt Edities, uitgever van acht lokale kranten met een bereik van 215.000 huishoudens per week. 

Bedrijvig Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en Gorinchem e.o.
Bedrijvig Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en Bedrijvig Gorinchem e.o verschijnen in de gemeenten Alblasserdam, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Lingewaal, Molenwaard, Neerijnen, Sliedrecht, Vianen en Zederik.

Bedrijvig Heusden & Altena
Bedrijvig Heusden & Altena verschijnt in de gemeenten Heusden, Werkendam, Wijk en Aalburg en Woudrichem.

Contact
Neem contact op met onze media-adviseurs voor meer informatie over de aantrekkelijke doorplaatsingstarieven tussen de verschillende titels van Bedrijvig, de aangesloten huis-aan-huiskranten en websites.

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw evenement aan


BEDRIJVIG OP FACEBOOK